lördag 27 april 2013

Breakout Kings på Netflix och DVD

Breakout Kings är en TV-serie som handlar om fångar med speciella talanger som har fått i uppdrag att vara med i ett mindre team. Där använder de sina talanger till att hjälpa till att spåra och fånga förrymda fångar. Som en del i teamet får de bo på en öppnare anstalt och som belöning för varje infångad brottsling så minskas deras straff, men rymmer de så skickas de tillbaka till sin ursprungliga anstalt med fördubblat straff!

En typisk öppning på en episod är att se en fånge använda sin list och eventuellt hjälp för att fly ur ett fängelse. Sedan hämtas teamet från sitt dagliga liv bakom galler och jakten kan börja.

Det är ett ganska enkelt upplägg, men en väldigt trevlig serie att sitta och mysa till framför TVn. Första säsongen finns att se på Netflix eller att köpa på DVD från exempelvis CDON för 149 kr.

Breakout Kings är gjord utav producenterna till Prison Break och det finns en viss koppling mellan serierna. tyvärr så blev serien nerlagd efter två säsonger, men finns det intresse för serien fortfarande så kanske Netflix eller annan aktör får för sig att göra en ny säsong eller en film av serien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar