söndag 6 april 2014

Captain America: Winter Soldier och Inleed

Precis kommit hem från bion. Jag och sötnos min blev hemkörda av min kusin tillika underbara vän, så det gick snabbt och skönt. Captain America: Winter Soldier (eller dumt titlat Return of the First Avenger, eller något sådant i vårt avlånga land) var en riktigt bra film. Skulle nog kunna klassa in den på tredje plats bakom Avengers och Iron Man.

Storyn var riktigt bra och filmandet/scenerna kanske ännu bättre. Det är kul att se hjältar som trots deras styrka måste vara snabba och smarta för att kunna överleva en utsatt situation, något denna filmen har många utav. Gör så farorna känns mer trovärdiga. Black Widow känns mer som en spion här än tidigare filmer. Dock undrar jag hur filmens slut kommer att påverka Agents of S.H.I.E.L.D TV-serien och nästa Avengers film.

Kul att se i alla fall hälften stanna kvar för att se första av de två extrascenerna. Dock måste jag klaga över att lamporna tändes på fullt ös lagom till första extrascenen så duken blev svår att tyda och fortsatte vara tända. Som jag förstått det enligt en anställd jag pratade med som kom in för att städa så är det vanligt förekommande. Fler som retat sig på det? En stor kontrast till att knappt kunna se stolsnumret när man går in i salongen till att börja med.

Något som är trevligt är att medan jag går på bio en söndag kväll så tar Inleed hand om ett supportärende med min andra webbsida: worldsonpaper.com. Det är vad jag kallar en dedikerad support, framförallt då det inte var ett akut ärende. Var ett fel som inte påverkade driften av min hemsida i dagsläget.

Antar det är dags att avsluta en skön kväll med att hoppa tillbaka till arbetet med två av mina hemsideprojekt till sovdags. Finns alltid mer att göra än vad man orkar eller har tid till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar