lördag 3 november 2012

Xbox 360 Guld och streaming

Är det inte fler än mig som är irriterade över att man måste vara guldmedlem för att kunna köra streamingtjänster på Xbox 360?

Förutom Netflix så släpps även Viaplay nu till Xboxen, men att betala extra hundra kronor i månaden bara för att kunna streama är korkat och inga andra "förmåner" som guldmedlemskap ger intresserar mig och min flickvän för tillfället. Så mycket för Microsofts idé att erövra vardagsrummet utöver spel, antar det får bli en Apple TV längre fram istället.

Tillsvidare fortsätta kolla på Netflix via datorerna. Jag undrar dock om Ouya konsolen kommer att ha möjlighet att streama Netflix och andra tjänster när den släpps? Hårdvaran ser ut att vara stark nog får HD-sändning. Är dock ett flertal produkter med Android som går att koppla till TV (exempelvis mediacenters) som inte ens har Google Play App store eller Amazons motsvarighet, vilket gör Android ganska meningslös. För den delen, fungerar ens Netflix på alla Android system med Google Play?

Btw, varför heter det inte iTV? Med tanke på alla varumärkestvister Apple fått genomgå för sitt lilla "i", vilka de inte alltid heller vinner, varför inte köra namnet på sitt mediacenter också? Dock med tanke på senaste utgången i Mexiko så kanske det blir Apple Phone där istället. Aja.

-

Här hemma har det blivit massor med Doctor Who och vi är inne på tredje säsongen just nu. Bara att säga tack Netflix, ni sparar oss pengar som nu inte går till bästa billiga Internetbutik för säsongerna på DVD. För alla som är intresserade av att börja kolla på både Doctor Who och Torchwood så tror jag den senares säsongs start utspelar sig någon gång under tredje av Doctor Who.

Morgon redan? Dax för säng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar